Äntligen så kan jag börja lägga upp bilder igen här
på bloggen, jag har ju haft lite problem, men fick lite
tips av Kjersti som har bloggen Kjerstis mat och prat
Tack Kjersti, det funkade
Och nu till mina risgrynsgrötspannkakor, jag är ju inte så
mycket för att kasta mat, och när det är något som börjar
gå ut i datum ( inte för att jag är datumfixerad, utan här använder jag
lukt och smak för att känna fall nått är dåligt) men som sagt,
jag hade i alla fall köpt en "korv"risgrynsgröt som jag
trodde att vi skulle mumsa i oss i julas, men så blev inte fallet
utan den blev liggandes i kylen. Så jag tänkte att nått gott kan
det väl bli av denna "korv" med risgrynsgröt, så därför blev det
risgrynsgrötspannkakor
Detta behöver du:
En liten rulle gröt 500 gr
1 tsk socker
3 ägg
1 ½ dl sempers finmix
Lite smör att steka i
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser till en jämn smet
(blanda ett ägg i taget)
Stek på medelvärme (så som du gör med
vanliga pannkakor)
Gör dom inte allt för stora
Servera med sylt och grädde
HA DET SÅ BRA
Haha, idag serveras det pannkakor hos mig också. Dina låter väldigt goda, och som ett smart ätt att ta tillvara gröt på. Tack för länkningen förresten! Ha en fin helg!
SvaraRadera