VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

torsdag 10 januari 2013

RISGRYNSGRÖTSPANNKAKOR (GLUTENFRIA)


Äntligen så kan jag börja lägga upp bilder igen här
på bloggen, jag har ju haft lite problem, men fick lite 
tips av Kjersti  som har bloggen  Kjerstis mat och prat
Tack Kjersti, det funkade
Och nu till mina risgrynsgrötspannkakor, jag är ju inte så
mycket för att kasta mat, och när det är något som börjar 
gå ut i datum ( inte för att jag är datumfixerad, utan här använder jag 
lukt och smak för att känna fall nått är dåligt) men som sagt,
jag hade i alla fall köpt en "korv"risgrynsgröt som jag 
trodde att vi skulle mumsa i oss i julas, men så blev inte fallet
utan den blev liggandes i kylen. Så jag  tänkte att nått gott kan
det väl bli av denna "korv" med risgrynsgröt, så därför blev det
risgrynsgrötspannkakor

Detta behöver du:

En liten rulle gröt 500 gr
1 tsk socker
3 ägg
1 ½ dl sempers finmix
Lite smör att steka i

Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienser till en jämn smet
(blanda ett ägg i taget)
Stek på medelvärme (så som du gör med
vanliga pannkakor) 
Gör dom inte allt för stora
Servera med sylt och grädde








HA DET SÅ BRA








1 kommentar:

  1. Haha, idag serveras det pannkakor hos mig också. Dina låter väldigt goda, och som ett smart ätt att ta tillvara gröt på. Tack för länkningen förresten! Ha en fin helg!

    SvaraRadera