Jag tänkte att jag skulle göra glutenfria pitabröd
i dag, och det gjorda jag, men det blev helt
misslyckat, dom gick inte att äta, stenhårda
och så gick dom inte att dela så att man kunde
fylla dom med något smarrigt
Detta recept använde jag till dessa
misslyckade pitabröd
3 dl vatten
25 gr jäst
2 msk rapsolja
2 msk pofibrer
½ tsk salt
½ tsk socker
6½ dl glutenfritt mjölmix
Ja ja ännu ett misslyckande,
men jag hänger inte läpp för
det, bättre lycka nästa gång
HA DET BRA.....
Sånt händer! Om du inte redan har hunnit slänga misslyckorna, kan du kanske riva dem, och rosta i ugnen med lite goda örtkryddor och smält smör, och få ett gott "smul" att strö över fisk eller annat.
SvaraRaderaHej Kersti! Det var ju ett bra förslag, men tyvärr så ligger dom i soporna, men jag ska tänka på det om jag misslyckas med något annat någon annan gång, som jag säkert kommer att göra. Ha det bra/Pernilla
SvaraRaderaDu ska BARA kavla på ena sidan och sen när du lägger dom på plåten så lägger du dom med sidan du kavlat på neråt :) Då bullar dom upp sig i ugnen och man kan dela på dom sen :)
SvaraRadera