I dag så gjorde jag hur smarriga mackor som helst
till middag, till mina ungsgratinerade mackor
så använder jag Sempers vita toastbröd, finns i
den glutenfria frysdisken på dom flesta coop butiker
Jag var ochså lat i dag för jag använde färdig bechamelsås
Sen så gjorde jag så här
Lägg 2 toast bröd i en ungsform
Häll på lite bechamelsås som du värmt upp i
en kastrull och som du kryddar med lite
vitpeppar och rör i ca 1 dl riven ost
Lägg sedan på sparris som du grillar eller steker
lätt i en grill/stek panna, häll sedan på några droppar
olivolja och strö på lite flingsalt
Lägg på tunt skivad kassler
Lägg sedan på en hög med riven ost,
ta den ost du gillar
Lägg ytterligare på 2 toastbröd
Klicka på mera bechamelsås
Toppa till sist med ännu en hög med riven ost
Gratinera i mitten av ugnen 200-220 grader i
ca 20 minuter eller tills osten har fått fin färg.
Vändstek ett ägg och försök att hålla gulan hel, lägg
det på smörgåsen och servera en grönsallad till.
Det blev en go middag i dag och det tyckte resten av
familjen också
Såg verkligen gott ut! Såg att du inte gillade tortillasmeten. Håller med! I morgon har jag ett recept på ett bröd som du kan använda som tortillas. Håll utkik! Ha en skön helg!
SvaraRaderaSåg verkligen gott ut! Såg också att du inte gillade tortillasmeten. Kan bara hålla med! I morgon kommer ett recept på bröd - om du vill baka själv förstås - som går bra att använda som tortilla. Håll utkik! Ha en skön helg!
SvaraRaderaDet där såg inte fel ut! :D
SvaraRaderaVictoria: Det var jätte smarrigt/ PERNILLA
SvaraRadera