4 dl glutenfri mjölmix
½ tsk salt
6 dl mjölk
3 stora el. 4 små ägg
25 g smält smör
GÖR SÅ HÄR:
Vispa ihop mjölmixen och mjölken
Tillsätt ägg-salt-smör
Blanda till en jämn smet
Hetta upp en stekpanna
(jag använde en ganska liten panna)
Lägg lite matfett i pannan till den
första pannkakan
Grädda tills den börjar se torr ut
och vänd den sedan och grädda den
en stund på andra sidan
För mej blev det ca 15
pannkakor
Sikta lite florsocker på och
servera med sylt
Gott Gott......
Hej Pernilla,
SvaraRaderaTack för ett suveränt pannkaksrecept! Äntligen är det enkelt, och gott, att göra glutenfria pannkakor. Igår var det andra kvällen i rad jag stod vid pannkaksspisen :)
Hälsningar, Louise
Hej Louise!
RaderaVa kul att du gillade dom, det blir jätte gott att göra crepés på dom också
Ha en bra dag
MVH Pernilla
Gjorde dessa nyss, de blev hur goda som helst! Tack för receptet :-)
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaHar precis blivit gluten o har haft svårt att hitta enkla o goda recept!tack så mycket för det goda o enkla receptet:)
Tack så mycket för detta uuuuunderbart goda recept. Sonen tål inte vete så detta var ju underbart och dessutom de godaste pannkakor jag djälv ätit♥
SvaraRaderaTusen tack för ditt goda recept!
SvaraRaderaÄntligen kan jag göra goda pannkakor !
Nu slipper jag göra två omgångar för dessa kan alla äta.
Toppenrecept!
SvaraRadera