VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

söndag 10 oktober 2010

Kyckling i smarrig sås (Glutenfritt)

4-6 stycken kycklingfileer
1 burk creme fraich
2½ dl mellangrädde
1 msk dijong senap
½ hönsbuljong tärning
Dragon efter smak (torkad) (ca 1 msk)
1 burk champinjoner
2 msk hackade soltorkade tomater
Salt och peppar

GÖR SÅ HÄR:
Stek fileerna i en stekgryta så dom får fin färg
salta och peppra lite, ta upp ur grytan
Stek champinjonerna i samma gryta
Tillsätt sedan:
Creme fraich
Mellangrädden
Buljongtärningen
Dijongsenap
Hackade soltorkade tomater
Dragon
Koka upp och lägg sedan i kycklingen och
låt småputtra i 10-15 minuter
Servera med det du gillar tex. potatis
ris, glutenfri pasta, klyftpotatis
och en grönsallad till

SMAKLIG MÅLTID......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar