VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

lördag 23 mars 2013

VISPAT SMÖR (GLUTENFRITT-VETEFRITT)


Detta är nog det enklaste du kan göra, och jag lovar, det
blir så ljuvligt gott.
Du kan ha det till bakad potatis, eller till den rostade mackan,
eller varför inte till det nybakade varma brödet

Detta behöver du:

300 gr smör

Gör så här:

Smält 75 gr smör långsamt i en kastrull, skär det resterande 
smöret i mindre bitar, häll över det smälta smöret i en bunke, 
blanda ner några smörbitar åt gången i det smälta smöret och
vispa med elvisp tills smöret blir luftigt och ljust.
Spritsa upp smöret i små glas eller små söta kaffekoppar.
Ställ in i kylen, men glöm inte att ta fram i god tid innan
du ska äta det, så det hinner mjukna lite











Så gott.....









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar