VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

söndag 27 november 2011

SKOGSSVAMPSPANNA MED KYCKLING (GLUTENFRI)


När man har haft en jobbarhelg så vill man att
middagen ska gå fort att göra, och att det ska smaka gott,
den här middagen smakade gott + att den gick
snabbt att göra

Detta behöver du till 2 pers + matlåda dagen därpå:

½ färdiggrillad kyckling
lite skogschaminjoner
1 burk arlas skogssvampspanna
1 dl keldas mellangrädde
lite matfett att steka i

Gör så här:

Skiva svampen
Plocka köttet från kycklingen
Stek svampen i lite matfett
Häll i burken med skogssvampspannan
Låt det koka upp
Häll i kycklingen och mellangrädden
Låt det sedan koka ihop i nån minut
Servera med kokt potatis och en grönsallad till


Svampen, jag tog bort foten och bara använde hatten


Använd bara halva kycklingen, den andra hälften
kan du göra nått gott av i morgon


Skiva skogschampinjonerna


Det plockade kycklinköttet


Arlaburken


Blanda ihop grädden som är i burken med
kryddorna som sitter i locket


Stek svampen





Häll i gräddblandningen


Kycklingköttet i


Den färdiga grytan 


En enkel grönsallad med avocado (hmm, stavas det så)



Smarrigt och enkelt




2 kommentarer:

  1. Så smarrigt det ser ut, det ska jag testa !
    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Hej Madde! Det var gott, och framförallt så var det ju super enkelt/ Ha det bra Pernilla

    SvaraRadera