Om mindre än 3 veckor så åker jag på semester
till kanarieöarna och ska vara borta i 2 veckor,
men nu så har jag inte varit ute och rest sen jag
fick diagnosen glutenintollerans och är lite fundersam
vad det finns för utbud innom den glutenfria
maten, vi bor på ett lägenhets hotell så vi har
möjlighet att laga mat själva, är det någon som
känner till bröd eller ska man ta med sig det,
det är ju så gott med kaffe och smörgås till
frukost. Skulle bli jätte glad om det var någon
resvan glutenintollerans som kanske kunde ge
mig nått tips och råd
TACK !
Vad härligt att få resa till värmen! Lyckost dig! Eftersom utbudet av glutenfritt kan variera så otroligt brukar jag alltid ta med mjukt och hårt bröd samt egen mysli, så klarar man sig alltid. För att undvika att få sig något olämpligt när man är ute och äter, så kan man på www.celiaki.se ladda ner ett kort översatt till spanska (och en massa andra språk också), där det står vilka produkter man är allergisk mot. Lycka till och ha en fin resa!
SvaraRaderaHej Kersti! Det var bra tips det ska jag ta till mej,jag hade nästan förstått att jag skulle ta med mej bröd hemmifrån så det får man allt packa ner i resväskan, och JAAAAAA det ska bli så skönt att komma till värmen det har man ju saknat ett tag nu. Tack för din kommentar och ha det så bra / Pernilla
SvaraRadera