VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

måndag 25 juni 2012

KORV ALLT-I-ETT (GLUTENFRITT)


Här bestämde jag mej för att göra allt i ett,
det blev jätte gott

Detta behöver du:

4 tjoccka grillkorvar
En liten gul lök
Ett paket baccon
En tomat
Färsk basilika
Senap
Riven ost

Duchessemos:

1 kg potatis
2 äggulor
2 msk smör
1 dl grädde
salt och peppar

Börja med att koka och pressa potatisen
Blanda med äggulorna-smör-grädde-salt-peppar

Skåra korven på längden
Hacka lök och baccon och stek tillsammans
Kärna ur tomaten och tärna den
Grovhacka basilikan
Blanda ihop lök-baccon-tomat-basilika-svartpeppar
Ta lite senap i korven, fyll seda på med bacconröran
Strö lite riven ost på
Spritsa moset överst, gratinera i 225 grader
i 30 minuter eller tills moset fått färg
Servera med en sallad
























Moset som blev över spritsade jag ut på en
plåt med bakplåtspapper, dom blev goda att
äta som snacks (jag gjorde dom ganska små)



Smaklig måltid










2 kommentarer:

  1. Ser supergott ut!Och så praktiskt med allt i ett. Bättre "mosbricka" lär inte gå att uppbringa! Hör av dig med din adress, du vann ju första pris i min utlottning, vetja! Jag hittar inte din adress bland alla mejl från förra gången.

    SvaraRadera
  2. Hej Kjersti!
    Ja det var gott,
    och jag är super glad för mitt första pris, det pirrade i hela magen när jag skulle gå in och kolla vem som hade vunnit, och där stog ju jag som första vinnare, och så fint det var, jag är ju så gammalmodig av mej att jag alltid använer förkläde när jag lagar mat och bakar, så det var ett perfekt pris, det kommer att användas med glädje.
    Jag mailar min adress till dej i morgon / Pernilla

    SvaraRadera