VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

tisdag 9 augusti 2011

KEXCHOKLAD 2 (GLUTENFRIA)


Jag är så sjukt förtjust i kexchoklad,men kan ju inte
äta cloettas kexchoklad, så därför så får jag göra
mina egna glutenfria varianter på kexchoklad.
Det här är en mintkexchoklad och den blev
sååååå himla smarrig

Detta behöver du:

Glutenfria smörgåsrån
After eight
Nutella
Mjölkchoklad


Dom här glutenfria smörgåsråna
från Schär använde jag


After Eight


Nutella

Gör så här:


Bred tunt på nutella på det första rånet
nutellan är till som ett lim så att
after eight plattorna ligger still


Lägg sedan på mintplttorna,
du får dela på dom så att det
täcker smörgåsrånet


Gör samma sak igen med nutellan












Tre lager smörgåsrån



Jag delade kexchokladen i 3 bitar



Doppade dom sedan i smält mjölkchoklad,
sen in i kylen så att dom får stelna


Inte världens snyggaste precis
men helt underbart goda


Jag delade dom ytterligare i lite mindre bitar


Förvara dom i kylen



JAG BLIR SCHOGLAD
SCHOGLAD.....


5 kommentarer:

  1. Så smart, og ikke minst enkelt! Så riktig godt ut :-)

    SvaraRadera
  2. Ser supergott ut, ska bara hitta något som passar oss som dessutom måste hålla oss ifrån mjölkprodukter.

    SvaraRadera
  3. Så gott det ser ut! Det måste jag testa någon gång :) Tack för tipset!

    SvaraRadera
  4. Dom vart super goda. MMM tack för det

    SvaraRadera
  5. Verkar riktigt goda :)

    Finns ingen chans att de går att frysa in?

    SvaraRadera