Jag är så sjukt förtjust i kexchoklad,men kan ju inte
äta cloettas kexchoklad, så därför så får jag göra
mina egna glutenfria varianter på kexchoklad.
Det här är en mintkexchoklad och den blev
sååååå himla smarrig
Detta behöver du:
Glutenfria smörgåsrån
After eight
Nutella
Mjölkchoklad
Dom här glutenfria smörgåsråna
från Schär använde jag
After Eight
Nutella
Gör så här:
Bred tunt på nutella på det första rånet
nutellan är till som ett lim så att
after eight plattorna ligger still
Lägg sedan på mintplttorna,
du får dela på dom så att det
täcker smörgåsrånet
Gör samma sak igen med nutellan
Tre lager smörgåsrån
Jag delade kexchokladen i 3 bitar
Doppade dom sedan i smält mjölkchoklad,
sen in i kylen så att dom får stelna
Inte världens snyggaste precis
men helt underbart goda
Jag delade dom ytterligare i lite mindre bitar
Förvara dom i kylen
JAG BLIR SCHOGLAD
SCHOGLAD.....
Så smart, og ikke minst enkelt! Så riktig godt ut :-)
SvaraRaderaSer supergott ut, ska bara hitta något som passar oss som dessutom måste hålla oss ifrån mjölkprodukter.
SvaraRaderaSå gott det ser ut! Det måste jag testa någon gång :) Tack för tipset!
SvaraRaderaDom vart super goda. MMM tack för det
SvaraRaderaVerkar riktigt goda :)
SvaraRaderaFinns ingen chans att de går att frysa in?