En krämig god potatisrätt
Detta behöver du:
900 gr potatis
1 kruka persilja
4 dl gräddmjölk
1 msk glutenfri mjölmix (sempers finmix)
2 msk smör
Salt-Peppar
Gör så här:
Skala och skär potatisen i ca 1 gånger 1 sm stora bitar
Koka sedan i lättsaltat vatten i ca 8-10 minuter, det ska vara lite
tuggmotstånd på potatisen, häll av vattnet och låt potatisen
svalna något
Smält undertiden hälften av smöret
Vispa i mjölmixen och häll sedan i gräddmjölken
Låt koka ihop i ca 3-5 minuter
Blanda seda ner potatisen och persiljan som du har hackat
Vänd ihop allt försiktigt så att allt blir varmt
Salta och peppra efter smak och vänd ner den sista smörklicken
Smaklig måltid
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar