En jätte jätte god potatiskaka, jag har gjort efter
Per Morbergs recept
Detta behöver du:
7 ganska stora potatisar
Smör
Salt
Peppar
Gör så här:
Skala och skiva potatisen tunnt
(jag använde en mandolin)
Smörj en form med löstagbar kant
Lägg potatis i botten
salta och peppra
hyvla på smör
varva seda så tills potatisen är slut
Grädda i mitten av ugnen 225 grader i ca 40-45 minuter
Servera den sedan i tårtbitar
Smaklig måltid
Det här receptet ska jag komma ihåg:) Jag får middagsgäster om några veckor där den ena inte låt gluten och det här är ju perfekt då:) tack för tipset!
SvaraRaderaHej Ann-Sofi! Jätte bra bjudpotatisrätt, superlätt var det också, och gott såklart. ha en trevlig middagsbjudning /PERNILLA
RaderaÅh.....så gott det ser ut! Ska testas endera dagen!!
SvaraRaderaGjorde din köttfärslimpa igår.....MUMS sa hela familjen!
Tack för go´ blogg med massor av "smarrigheter"!! har rek. denna bloggen flera ggr på "Vi med Celiaki"-sidan!!
Hälsningar Pia i Västervik
Hej Pia! vad glad jag blir att du gillar bloggen, hoppas du och din familj hittar fler recept att testa, jätte kul att du rekomenderar bloggen på "Vi med Celiaki" Ha en jätte bra tisdagkväll Pia MVH Pernilla
RaderaDen här ser ju helt underbar ut!
SvaraRaderaHej Ann-Sofi!
RaderaJag lovar att den var jätte smarrig
Ha en bra fredagkväll/ Pernilla